sobota 20. října 2007

promiňte


Možná je na omluvy brzo ale přesto by jsme se měli zamyslet nad možností toho, že se budeme omlouvat za to co jsme neudělali.
Chtěl bych se omluvit za to, že jsme nepostavili něco co by Prahu dokázalo oživit. Víte ono se řiká, že jsme to měli tehdy prosadit, ale podívejte se na to našima očima, vždyť nám to mohlo zkazit to překrásné panorama. Jo, že se teď v Praze potulují pouze turisti a jinak je to mrtvý město? No ale co blázníte, vždyť je to přeci krásný mrtvý město. Jo, kdo za to může? No kdo by za to asi moh? Nikdo přece, byli tehdy hlasy, že si primátor neměl po volbách lozit měsíc po horách, ale koukněte na to lidskýma očima. Kdy jindy by si člověk měl odpočinout než po tý eskapádě, kdy všem něco sliboval, ty sliby se přece nemusí plnit hned, ale pořádně si odpočinout a pak se aklimatizovat a čekat na další dovču. Mezitim se teda sice něco semlelo, takže vo tý knihovně to rozhodnutí neplatí, protože to byla doba dovolenejch a aklimatizaace po návratu. Jo pak tu byl ještě tehdy prezident, podívejte to byl renesanční člověk, vynikájící ekonom, přírodovědec a hlavně kunsthistorik. Ten se i řetězi poutal, no a nezbylo nám po něm nic jen ta prozatimní knihovna.Bohužel i tohodle významného myslitele svět neocenil a považoval ho za místní kuriozitu. Jak byli tupý, že?

Pak ta omluva za tu olympiádu, no víte. To zase ten horolezec. Bén nebo jak se jmenoval, tak ten řek poďte zviditelnit tu Prahu. No a jelikož měl velký rozhledy na těch horách, tak to vypadalo věrohodně. Že to stálo hodně? Ale děte ještě 20 let a budete to mít doplacený. Jo, že teď ty stadióny nemaj využití. No, ale tenkrát byli narvaný k prasknutí. Jen nám ta Praha na pár týdnů zkolabovala. Kdo by řek, že to bude chtít vidět tolik lidí co? No a ten národ jak se semknul na dvě půlky to byla paráda. Jedni olympiádu ano, druzí ne. To se povede málokomu takhle sblížit národ. To víte do jednoho celku by to byla větší dřina a navíc stačí aspoň nějak ty lidi přiblížit.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, konečně jsem to našel, jen si v článku oprav překlepy :D

Kolik je 8 bez 8?